Grattis gånger två till Jonas och Therese!

Wedding photography. Wedding couple. Winter wedding. Fairytale winter wedding. Fotograf Maria Lindberg. Bröllopsfotograf. www.fotografmarialindberg.se Wedding photography. Wedding couple. Winter wedding. Fairytale winter wedding. Fotograf Maria Lindberg. Bröllopsfotograf. www.fotografmarialindberg.se Wedding photography. Wedding couple. Winter wedding. Fairytale winter wedding. Fotograf Maria Lindberg. Bröllopsfotograf. www.fotografmarialindberg.se

Ett magiskt vinterbröllop. Det går inte att beskriva Jonas och Therese bröllop på något annat sätt. Snön låg vit på både marken och grangrenarna, bruden var bländande vacker med sin gravidmage och brudgummen stilig som få. Brudparet hade valt Skogslyckans kyrka i Växjö, och det är en väldigt vacker kyrkogård där med mycket träd. Perfekt för mig som sagofotograf – jag vill  ju gärna ha granskog och mysiga platser att fota på.

Jag får skämmas lite för att inte ha bloggat ut detta bröllop förrän nu i juni. Fast det kan vara lite skönt att minnas kylan nu när man svettas så fort man går utanför dörren. och så fick jag ju i förgår äntligen träffa lilla Sixten som låg inne i mammas mage under bröllopet. Vi gjorde en nyföddfotografering och bilderna därifrån kommer att hamna på väggen bredvid bröllopsbilderna. Givetvis ska både kärleksparet, de äldre barnen och den lilla nykomlingen finnas med.

Vinterbröllop är något alldeles speciellt. Risken att det blir fotografering i 10 plusgrader och ösregn med lera istället för pudervit snö är ju överhängande i dessa delar av vårt avlånga land. Men februari levererade verkligen och jag är så otroligt glad för att snön fortfarande låg kvar på träden när det väl var dags. Så sagolikt vackert!

Som bröllopsfotograf vill jag givetvis fånga kärleken på bild, men också parets personligheter. Therese och Jonas är lättsamma personer som inte krånglar till det i onödan. De har nära till skratt och gjorde mitt jobb till en barnlek. Deras underbara barn fastnade också på bild och var så fina under hela fotograferingen och vigseln. Ceremonin i kyrkan avslutades i pampig anda med uttåg till Star Wars-musik – samma musik som vi sedan spelade för lille Sixten när han skulle komma till ro vid sin fotografering. Helt underbart!

Nu ser jag fram emot att snart kunna börja redigera bilderna på lilla Sixten! Och så får jag passa på att säga grattis två gånger till Therese och Jonas – grattis till ert giftermål och grattis till er underbara lilla son!

www.fotografmarialindberg.se