Vackra minnen och kärlek

Bröllopsfotografering med Fotograf Maria Lindberg. Wedding photography by Swedish photographer Maria Lindberg. Wedding photo poses. Wedding dress. Bride and groom. Wedding portraits. www.fotografmarialindberg.se Bröllopsfotografering med Fotograf Maria Lindberg. Wedding photography by Swedish photographer Maria Lindberg. Wedding photo poses. Wedding dress. Bride and groom. Wedding portraits. www.fotografmarialindberg.se Bröllopsfotografering med Fotograf Maria Lindberg. Wedding photography by Swedish photographer Maria Lindberg. Wedding photo poses. Wedding dress. Bride and groom. Wedding portraits. www.fotografmarialindberg.se

Sol och regn, sol och sedan regn igen. Vi började Emma och Linus bröllopsfotografering inne i kyrkan. Jag var inte med på själva vigseln, men eftersom det öste ner utanför bestämde vi oss för att inleda inomhus. När vi sedan äntligen kunde ge oss ut hann vi inte mer än ner till sjön innan det började droppa igen. Men det blev aldrig mer än så. Några droppar till och från, alla slet fram paraplyerna och skyddade brudparet, men det slutade regna lika fort igen. Och vi kunde fortsätta med bröllopsporträtten.

Alla bilder är tagna på kyrkogården vid Öjaby kyrka. En väldigt vacker plats och en jättemysig kyrka. En plats där man definitivt kan fånga många sagolika bilder och så är ju vattnet precis bredvid – vilket ger en extra dimension till fotona.

Jag är så glad att jag fick bevara minnena med mina bilder från vackra Emma och stiliga Linus bröllopsdag. Det är alltid speciellt att få fånga två personer på bild och genom kameralinsen försöka göra rättvisa åt kärleken mellan dem. Det är så underbart när jag lyckas fånga den där blicken eller leendet som säger allt om hur de känner för varandra.

Tack Emma och Linus för att jag fick föreviga er dag.

 

www.fotografmarialindberg.se