När Matilda och Philipp fick varandra

Bröllopsfotografering med fotograf Maria Lindberg. Wedding photography by Swedish photographer Maria Lindberg. Weddingdress, wedding poses, outdoor wedding, Bröllopsfotografering med fotograf Maria Lindberg. Wedding photography by Swedish photographer Maria Lindberg. Weddingdress, wedding poses Bröllopsfotografering med fotograf Maria Lindberg. Wedding photography by Swedish photographer Maria Lindberg. Weddingdress, wedding poses

Inget bröllop är det andra likt. När jag fotograferade Matilda och Philipp pratades det både svenska, tyska och engelska. Men framförallt så skrattades det mycket. Solen strålade som bara den på denna glädjens dag och bruden såg ut som att hon skulle spricka av glädje – snacka om att stråla av lycka. Så underbart vacker med blommor i håret.

Vi fotograferade parbilderna i skogen bakom Matildas föräldrars hus. Med brudklänning, bukett och släp klättrade Matilda oförskräckt över eltrådar och stenar för att komma till de finaste platserna. Sådan entusiasm uppskattar jag som fotograf 🙂

Jag är så glad att jag fått vara med och föreviga minnen från denna dag, särskilt eftersom jag känt Matilda, och hennes föräldrar, länge och både på nära håll och avstånd sett henne växa upp. Det känns lite extra i hjärteroten då. Jag är så glad att hon hittat någon att dela sitt liv med, och särskilt att hon hittat någon som Philipp – lugnet själv och så väldigt omtänksam.

Tack för att jag fick vara med och dela er dag!

 

www.fotografmarialindberg.se