Bröllopsfotografering utanför vackra Sofiakyrkan i Jönköping

Bröllopsfotografering med fotograf Maria Lindberg. Wedding photography by Swedish photographer Maria Lindberg. Weddingdress, wedding poses, church Bröllopsfotografering med fotograf Maria Lindberg. Wedding photography by Swedish photographer Maria Lindberg. Weddingdress, wedding poses, church Bröllopsfotografering med fotograf Maria Lindberg. Wedding photography by Swedish photographer Maria Lindberg. Weddingdress, wedding poses, church

När Camilla och Ulf blev man och hustru var jag där och fångade deras dag på bild. Camillas klänning var fantastisk, hon var galet snygg och tillsammans var de så söta (och snygga, såklart!).
Det blåste lite kalla vindar från Vättern vid denna bröllopsfotografering, men solen sken och vi hade en rolig stund innan parets vigsel i den mäktiga Sofiakyrkan (kyrkan ser ut som ett slott, både utanpå och inuti – jag förstår varför paret att valde att åka ganska långt för just den här kyrkan).

Bröllopet var en hemlighet och en överraskning, gästerna trodde de var på väg till firandet av Ulfs födelsedag, så jag bita mig i tungan många gånger inför denna fotografering då jag har gemensamma bekanta med bruden.  Själva fotograferingen planerade jag noga så att vi var på baksidan av kyrkan i slutet ifall gästerna skulle komma tidigt – de fick ju inte se brudparet innan vigseln. Men allt klaffade och jag lyckades till och med hjälpa bruden fixa fram en överraskning till brudgummen i form av häst och vagn, de åkte väldigt pampigt från kyrkan till  middagen.

Jag är så glad att jag fick föreviga er bröllopsdag, Camilla och Ulf!