Grönskande bröllop i centrala Växjö med Helena och Jimmy

Bröllopsfotografering av fotograf Maria Lindberg. Wedding photography by Swedish photopographer Maria Lindberg. Wedding couple poses. Wedding inspiration. Bröllopsfotografering av fotograf Maria Lindberg. Wedding photography by Swedish photopographer Maria Lindberg. Wedding couple poses. Wedding inspiration. Bröllopsfotografering av fotograf Maria Lindberg. Wedding photography by Swedish photopographer Maria Lindberg. Wedding couple poses. Wedding inspiration.

Härligt spontana  och glada Jimmy och Helena gifte sig i Växjö domkyrka på en dag med strålande solsken. Vi tog de vackra parbilderna i Linnéparken precis utanför kyrkan, och såklart var även parets barn med på några bilder. Bröllopsbilder ska vara mycket glädje och kärlek, och det var det verkligen på detta bröllop.

Tack för att jag fick vara en del av er dag!

 

www.fotografmarialindberg.se