Isabelle och Johans vårbröllop

Bröllopsfotografering av fotograf Maria Lindberg Bröllopsfotografering av fotograf Maria Lindberg Bröllopsfotografering av fotograf Maria Lindberg

Vid vackra Villavik gifte sig Isabelle och Johan en strålande lördag i april. Med barn, släkt och vänner och en glädjefylld ceremoni vid strandkanten sa de ja till varandra.
Jag tycker det är fantastiskt roligt att få föreviga bröllopsdagen åt ett par, för då är kärleken är så oerhört närvarande och alla är bara så himla glada.  Särskilt brudparet. Johan och Isabelle var verkligen glada. Glada, spontana och så naturliga framför kameran. De gjorde mitt jobb enkelt.
Som bröllopsfotograf får jag vara en del av en underbar dag, en av de mest speciella dagarna i människors liv. Jag får stiga in i ett sammanhang där jag annars inte skulle ha varit och dela både lycka, tårar och nervositet. Det är spännande och härligt!
Tack för att jag fick vara en del av er dag, Johan och Isabelle!